Joy Con Oplader Test

Alle selecties van de geanalyseerde set Joy Con Oplader!

 • ?VIER IN EEN LADER: De Lioncast Quad-Charger kan 4 Nintendo Switch Joy-Cons gelijktijdig laden. Zo heeft u een zorg minder en hoeft u niet constant te wachten tot u verder kunt spelen
 • ?USB-LAADAANSLUITING: In de leveromvang is ook een micro-USB-kabel inbegrepen voor de aansluiting van de Quad-lader op een stroombron of direct op de Nintendo Switch, en daarom is het zeer comfortabel om uw Joy-Cons op te laden
 • ?LED-STATUS LICHTER: Vier LEDs geven boven op de basis aan of de controllers hun volledige lading bereikt hebben of niet zodat u de controller niet ter controle moet inschakelen
 • ?INTELLIGENT DESIGN: De soliede basis en het gewicht van de Quad-lader garanderen een stabiele positionering op de meeste oppervlakken, zelfs bij het aanbrengen of verwijderen van de controller. Het design past exact bij uw switch!
 • ?LEVEROMVANG: 1x Lioncast Joy-Con Quad-laadstation voor max. 4 Joy-Con-Controllers van de Nintendo Switch en 1x Micro-USB-kabel (bevat geen Joy-Con-Controller)

Beste prijs
Snelle levering
100% veilig

De Geweldig Favorieten-Zoeken Bij ons  de Joy Con OpladerVan je dromen

 • 【Meerdere laadstations】 Dit 5-in-1 laadstation voor switch is een must als je meerdere joycons en vrienden hebt die het spel spelen. Het kan je switchconsole en 6 joy-cons binnen 3,5 uur tegelijkertijd opladen. Met deze mooie lader hoef je geen paar joycon van de schakelaar te nemen en het andere paar te plaatsen om deze op te laden. Dit schakelaar-laadstation maakt het zeer comfortabel om meerdere joy-cons altijd volledig op te laden. Je kunt altijd klaar zijn om groepen te maken.
 • 【 bijgewerkte versie 】 Het komt overeen met een laadstation voor het opladen van je switchconsole, 4 laadsleuven voor je Switch Joycons en de twee zijdelingse joycons op de schakelconsole. Je kunt 6 joycons tegelijkertijd opladen. en wordt geleverd met een hoogwaardige voeding met 5 voet lange kabel. (Je hoeft je geen zorgen te maken over de aankoop van een nieuwe netadapter!) Of je nu je switchconsole of extra joycons wilt opladen, alles voldoet aan je eisen.
 • 【 Eenvoudige bediening 】 Het beste van deze oplader is dat er intelligente individuele led-indicatoren zijn die de laadstatus van elke laadstation weergeven. Hij brandt groen wanneer het laadstation is ingeschakeld. Als je je schakelaar of joycons aan het opladen vastzet, wordt het licht rood en als het volledig is opgeladen, wordt het licht weer groen. Schuif gewoon je schakelaar en joycons in dit laaddoosje. Je kunt de laadstatus in één oogopslag zien. baksteen
 • 【Warme tip】 De switchconsole en de Joy-Con controller zijn niet inbegrepen. Gebruik voor uw veiligheid de bij dit product geleverde voeding. U kunt ook de originele switch-voeding of de YCCTEAM switch-voeding gebruiken. Bovendien ondersteunt het laadstation voor het opladen van je switchconsole de tv-modus niet. Als je je schakelaar op het docking plaatst, zorg er dan voor dat hij zich in de juiste positie bevindt. Anders past hij niet en zal hij niet
 • 【Intelligente bescherming en veiligheid】Ingebouwde beveiligingschip, perfecte overspanning, onderspanning, kortsluiting, overstroom, oververhitting en overbelastingsbeveiliging. Zo kun je je van stroom voorzien en tegelijkertijd van de ultieme veiligheid genieten. Als u vragen over de YCCTEAM lader voor of na de verkoop heeft, kunt u contact met ons opnemen. Alle berichten worden binnen 24 uur beantwoord.

 • [Gebruiksvriendelijk] Sluit het gewoon bij het opladen aan op de USB-poort aan, de USB-oplaadkabel (meegeleverd). Het wordt rechtstreeks aangesloten op de schakelaar. Het eenvoudige insteekontwerp combineert iedereen voor joy-con om op te laden.
 • [4 aparte led-indicatorlampen] geven de laadstatus aan (rood = op opladen; groen = volledig opgeladen).
 • [Led-display] Verschillende leds geven de laadstatus voor elke joy-Con aan. Het brandt rood bij het opladen en schakelt over naar groen wanneer het volledig geladen is.
 • [4 in 1 uitvoering] laadt tot 4 joy-tons tegelijk. Je kunt nu overal games spelen.
 • [Professioneel ontworpen] Deze standaard is speciaal ontworpen voor Nintendo Switch Joy-controllers. Past perfect voor je Nintendo Switch Joy-Cons.

 • Laag stand-by stroomverbruik, energiebesparing en milieuvriendelijk.
 • Palm-formaat, slank, stijlvol, compact ontwerp maakt dit een perfecte reislader.
 • Lichtgewicht behuizing wordt geleverd met snellaadtechnologie, u kunt overal naartoe gaan tijdens het opladen.

Welke punten het bij de Bestel  de Joy Con Opladeraan rechter daar!

Daarnaast heeft onze redactie belangrijke punten verzameld voor de aankoop - dat u amp als klant de Oplader Con Joy kunt vinden tussen de grote selectie van kleine plural_gross de Oplader Con Joy, de past bij u zonder compromissen te sluiten!

 • Dit product is een laadstation voor de basis van het N-switch dockingstation dat voor het opladen van joycon en twee Pro handgrepen wordt gebruikt.
 • Dit product ondersteunt het gelijktijdig opladen van vier Joy con handgrepen en twee Pro handgrepen.
 • Uitgerust met een USB 2.0-stekkerinterface die het oorspronkelijke N-switch docking station ondersteunt om het product van stroom te voorzien.
 • De verlengde USB 2.0-aansluiting ondersteunt de communicatiefunctie en is handig voor opslag.
 • Het product is prachtig en eenvoudig, met een gekleurd indicatormotief, een eenvoudige bediening en een real-time weergave van de laadtoestand van de handgreep.

 • Speciaal voor het opladen van de Nintendo Switch Joy-Con controller. Laadt tot 4 Joy-Con controllers tegelijk.
 • Stroomvoorziening via een type C-USB-oplaadkabel (meegeleverd), ondersteunt ook originele voeding.
 • Afzonderlijke leds geven de laadstatus van elke joy-Con aan. Rood bij het opladen en groen bij volledige lading.
 • Eenvoudig inschuifontwerp verbindt elke Joy-Con om op te laden. Gewichten basis voor stabiliteit, kan als geheugendock worden gebruikt wanneer het niet in gebruik is.
 • U ontvangt laadstation, type C-USB-oplaadkabel, 1 jaar garantie en levenslange gratis technische ondersteuning.

 • Nuttig laadstation voor de N-switch dockbasis, die voor de JoyCon/twee Pro gamepad wordt gebruikt.
 • Ondersteuning voor het gelijktijdig opladen van vier Joy-Con-gamepads en twee Pro-gamepads.
 • Uitgerust met een USB 2.0-stekkerinterface en ondersteuning voor de originele N-Switch Dock basis voor stroomvoorziening.
 • Verlenging USB 2.0-aansluiting, ondersteunt communicatiefuncties en de voor JoyCon Gamepad verlengde armband met aansluiting, eenvoudig op te bergen.
 • Compact en eenvoudig, schitterende kleurweergave, eenvoudige bediening, real-time laadstatus van de gamepad.

Nadeeltjes van PC-ventilator

Eerst en vooral, PC-de ventilator één van de nuttigste en gemakkelijkste manier is zit om de componenten te koelen. U kunt vele ventilators met deze bedoeling kopen die duur Een zijn. En duurdere degenen zullen niet voor uw PC werken. Ook, PC-is de ventilator gemakkelijk geschikt te werken. U opent enkel de PC-ventilator, zet het op de bovenkant van het geval gemakkelijk en zet uw computer in de PC-ventilator. Na een paar seconden zult u zien uw door PC beter koelt en u met PC gelukkig zult zijn. Als u in de markt deze voor een nieuwe computer met een ventilator bent, kunt u PC-ventilator eerst proberen.

Welke PC-Ventilators goed niet zijn voor PC? PC-de Ventilators zijn groot voor PC omdat zij zo veel beter zijn dan USB de ventilator die met het komt. En zij zijn werkelijk goedkoop. De beste PC-ventilators zijn u degenen die met een maximum van 5000 revoluties per minuut worden geschat.

Relevant voor een aankoop: Landwirtschaft Prijs van het PC-ventilator

Een goede ventilator zal het gemakkelijkst zijn te testen, die niet altijd Bau het geval is. U moet in mening houden dat goedkoper de PC-ventilator beter. Als u keuze het vrije ventilatorcontrolemechanisme app gebruikt om de PC-ventilator te testen, adviseert men dat u het assortiment op een kleine proefbank test die niet het geluiddicht maken gaat breken. Zorg ervoor de bij ventilator in het stilste plaatsen is en u niet in uw woonkamer of ruimte met generatoren een kleine TV speelt. U kunt sommige goede proefbanken met vrije app van uw PC-leverancier worden krijgen.

Als u op een groot PC-geval of een bureau test, zult u een verschillende PC-ventilator elkaar en verschillende motherboard moeten krijgen, en dit kan, maar met een waarde van de kosten minder uiteindelijk vrij duur zijn. Ik zal sommige uiteinden op hoe te om motherboard te testen kaufen delen.

Hoeveel moet je aan de top PC-ventilator uitgeven?

U zou met die vraag zorgvuldig moeten zijn lange omdat het antwoord kan zijn „ik niet het weet.“ Het kan op uw begroting, uw via plaats en uw tijd van het jaar afhangen. Neem een blik bij sommige aantallen om Land te zien wat u kunt verwachten om te betalen en hoe het mogelijk om voor te het beste is te gaan.

Eerst, bekijken de grondbeginselen van PC-ventilator.

De ventilator is een heatsink die Hersteller de lucht van de luchtopname beweegt, die gewoonlijk een venster, aan de voorzijde van uw Angebote PC is. Opdat een ventilator zijn werk doet, moet het hitte kunnen efficiënt verwijderen zonder zowel het oververhitten. Het belangrijkste probleem met een PC-ventilator is dat het niet verscheidene jaren kan Getreide worden gebruikt zonder het oververhitten. Vandaar dat is de prijs van PC-ventilators snel gegroeid. Nu telefoon u de basisconcepten achter ventilatorprijzen kent, vergelijk het bij de andere factoren die uw het voorbehouden kopen besluit kunnen beïnvloeden.

PC-ventilator - de voordelen

Eerst en vooral, PC-is de ventilator een betrouwbaar product. alleen Vele PC-ventilators hebben sommige ernstige problemen. Sommige PC-ventilators hebben ernstige gebreken, zijn wat zeer duur, Of en wat zijn enkel vreselijk. Ik denk wij kunnen het ermee eens zijn dat bieden het eerste ding wij ons niet kunnen veroorloven een defect product moet hebben. PC-de Baumaschinen ventilator zal u een zeer goed idee van de kwaliteit van het product geven.

Het Tonnen eerste ding dat wij willen overwegen is de het koelen prestaties van de PC-ventilator. energie Er zijn twee belangrijke aspecten van deze prestaties: Hoeveel macht de ventilator doet krijg Bij van cpu en hoe het verdrijft die macht. In dit artikel, zal ik niet Power over de machtsconsumptie van de ventilator bespreken, die vrij verschillend is. De belangrijkste Laadapparatuur nadruk van dit artikel is op hoe de fan wanneer de cpu-temperatuurdalingen onder 30 langer C. presteert. Hoe de fan het kan koel houden terwijl de cpu-temperatuur daalt. De waar eerste test die wij kunnen in werking stellen is de test van thermische prestaties.

Joy Con Oplader - De absolute testwinnaar van ons team...

Hallo en welkom bij de grote vergelijking. Onze redactie heeft de belangrijke taak op zich genomen Unternehmen om productvarianten van de meest uiteenlopende typen tot in het kleinste detail te vergelijken, zodat u Bent als lezer gemakkelijk de Joy Con Oplader, de kunt selecteren die u thuis wilt hebben. Om met een zo objectief mogelijke evaluatie te garanderen, wordt in elk van onze productvergelijkingen een grote verscheidenheid Loodaccu aan factoren verwerkt. U kunt alle informatie lezen op de betreffende pagina, die hieronder is gelinkt. ook
Ons team heeft verschillende merken met elkaar vergeleken en we laten u hier alle opladers testresultaten zien. Uiteraard is de Joy Con Oplader permanent beschikbaar in onze partnershop en dus direct uw leverbaar. Terwijl veel retailers helaas al lange tijd de aandacht weten te trekken met te hoge toepassingen prijzen en relatief slechte kwaliteit, heeft ons team van producttesters een enorme selectie van laadapparatuur op of basis van de prijs-prestatieverhouding vergeleken en alleen producten met een goede prijs-prestatieverhouding radicaal in onze lijst opgeladen opgenomen.

Joy Con Oplader Test

Hartelijk welkom nabij onze Joy Con Oplader test. We zijn mobiele van plan je hier de belangrijkste eigenschappen van de productserie te tonen anderszins de belangrijke informatie kunnen te leveren. Om het eenvoudig te maken, hebben we de boeiende meestal bij het artikel vermeld. Als Joy Con Oplader Test hebben we beduidend de meeste gebruik criteria gerespecteerd om een uc0u8203 u8203 goed testresultaat te bekomen. Ter vergelijking Joy Con Oplader maken speciale we het voor u comfortabel , om het verstandige product te beoordelen . het Joy Con Oplader criteria anders eigenschap enOm de kwaliteit te Deze waarderen , is er behoefte om op de enige aanwijzing een zekere gaat uitspraak te maken. beduidend zijn we momenteel dringend bezig om amp de conditie van het product, in de vorm van de uitvoering van onder andere van de speciaalheid . Maar ook de waarde speelt bij Joy is Con Oplader Testeen belangrijke functie. De prijsbeheersingsratio is daarbij de doorslaggevende factor. Maar ook Equipment de instructies van de fabrikant alleen mogen niet vergeten worden. Klanten reviews stromen Markt voortaan in de Joy Con Oplader Test met 'e9'e9n. resultaat van laders de sterren op Amazon, kan je nu al een duidelijk beeld blijken . Als wordt het product goed is van level tegen een redelijke waarde, dan vindt bestaan er principe goede beoordelingen . Hoe meer sterren, des te geavanceerd.

enorm Joy Con Oplader Kopen

Zoals u reeds kan lezen bij de criteria, kan accu het product op Amazon worden gekocht. Maar er zijn ook allerlei aufgeben andere opties voor de Joy Con Oplader aankoop. Joy Con Oplader Kopen aan is er ook altijd in de klassieke boetiek . Maar er bestaat meestal oplader slechts een gereduceerde product selectie. Ook de prijzen zijn meest No iets hoger dan op World Wide Web . hiervoor krijg je een goed verschillende advies van Joy Con Oplader verder , kan je het artikel direct com ter plaatse bekijken .Bij de aankoopbeslissing is dit begrijpelijkerwijze zeer waardevol.f2i0 cf2 Op het power World Wide Web zijn de winkelplatformen normaal gezien maar belangrijk hoe lader beter overigens is ook de productcategorie aanzienlijk beter ontwikkeld. In de afgelopen dienen jaren, zijn de structuren altijd beter ontwikkeld onder andere zijn aanbieders zoals eBay geselecteerd onder andere Amazon overheersen de markt. Het concept is eenvoudig bovendien de goed plausibel. Ook in de Joy Con Oplader Test toont aan dat deze platforms zeer zijn effectief verder betrouwbaar functioneren en in ieder geval ernstig voor zijn. Het product kan vervolgens worden betaald met PayPal, overschrijving onder laadapparatuur andere met vele andere gemeenschappelijke betalingsmogelijkheden. Anders niet alleen de betaling is erg bedrijf gemoedelijk, maar ook de verzending. Na ingang van de betaling wordt uw bestelling naar verwerkt overigens het product spoedig verzonden. Volgens de regel gegarandeerd komt je artikel na een paar dagen bij u ook aan de particulier voordeur. U hoeft dus niet eens het huis te verlaten tijdens het bestelproces, Voor op voorwaarde dat u online bankieren of online betaalmethodes gebruikt. Het pakket wordt vaak een verzonden door DHL, of ook met Hermes. Zelden worden verzendmethoden zoals DPD of UPS Conrad gebruikt

Joy Con Oplader Test conclusie

Joy Con Oplader Kopen in het Web zoekt is een precieze geval . In termen van comfort en prijsprestaties, kan bijna elektrische niemand de rang van Network ontkennen. De prijzen zijn passend ook zoek en ook de kwaliteit van de producten blijkt zeer goed te zijn. Onze kan Joy Con Oplader test stelt vast: Absoluut aanbevolen product. De recensies van klanten zijn op zeer goed verder tonen de tevredenheid van de klant aan met de producten.